Beeld

Bent u binnenkort gastheer of organisator van een congres, een meerdaagse beurs, een bedrijfsfeest of ander evenement? Maak dan een onvergetelijke indruk op uw bezoekers of gasten met beelden en video’s. Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Wij voorkomen amateuristische visualisaties door het nemen van adviserende en leidende rol.

AVplus heeft een groot assortiment aan videoapparatuur. Denk hierbij aan beamers, monitoren, schakelapparatuur en diverse andere benodigdheden.

CAMERAREGISTRATIE

Als u een presentatie geeft of een evenement organiseert, wilt u het misschien live weergeven op een groot scherm waardoor het publiek geen detail van de spreker hoeft te missen. Maar misschien wilt u dat het word opgenomen voor later gebruik. Onze technici hebben ervaring met verschillende vormen van cameraregistratie. We stemmen een plan af dat past bij uw presentatie, vergadering of evenement en zorgen dat alles fraai in beeld wordt gebracht. We maken gebruik van één of meerdere camera’s, variërend van PTZ-camera’s tot Full HD-camera’s.

Streaming

Ziek, vakantie, drukke agenda’s etc. het zijn slechts een paar redenen waarom bezoekers zich afmelden voor een bijeenkomst die u heeft georganiseerd. AVplus zorgt ervoor dat juist die thuisblijvers niets zullen missen van dit evenement. Wij kunnen de sprekers of het hele evenement direct “live” uitzenden (streamen) over het internet.

U krijgt van ons een URL naar de afgeschermde pagina waarop de livestream zichtbaar zal zijn.
Deze kunt u weer delen met de gasten die helaas niet aanwezig kunnen zijn.
Uiteraard compatible met hedendaagse computers, tablets en smartphones.

Kom in contact

We horen graag van u

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.