Geluid

Altijd en overal duidelijk verstaanbaar

Of het nu gaat om een lezing, concert, beurs of festival; geluid is een belangrijk onderdeel van ieder event. Het is belangrijk dat het geluid helder, zuiver en optimaal is. Bij AVplus werken we met geluidsapparatuur van A-merken zoals Yamaha, Sennheiser, Shure en Electro-Voice. Hierdoor garanderen wij een goede verstaanbaarheid en een hoge muziekkwaliteit.

Oplossingsgericht

U wilt als organisator van een congres, evenement of ander soort bijeenkomst ervan verzekerd zijn dat alle sprekers perfect verstaanbaar zijn, en de muziekkwaliteit optimaal is. AVplus regelt dat voor u door middel van geluidsversterking. Om u een passende oplossing te bieden, houden wij onder meer rekening met het aantal bezoekers, de zaalgrootte en het karakter van uw bijeenkomst. Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om licht, beeld, en geluid naadloos op elkaar af te stemmen.

Geluidsapparatuur huren

Op zoek naar losse materialen waarmee je muziek kunt afspelen, opnemen en/of versterken? Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan geluidsapparatuur.

PL-Audio

De geluidssystemen die AVplus verhuurt zijn onder andere van het Duitse merk PL-Audio. Dit merk maakt zéér compacte maar erg krachtige systemen. Het kenmerkt zich in een open en helder geluid, met het juiste bereik.

Vaste installatie

Naast het aanbieden van tijdelijke oplossingen, kunt u bij AVplus ook terecht voor vaste installaties om uw bezoekers altijd haarscherpe geluidskwaliteit te bieden. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet binnen uw evenement- of congreslocatie, bedrijf, of vergaderruimte, maar ook in raadzalen is een geluidsversterking systeem zeer effectief. Samen met u zoekt AVplus naar de perfecte oplossing voor uw ruimte.

Kom in contact

We horen graag van u

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.