De mooiste dag in beeld brengen, uniek en bijzonder.

Een bruiloft vastleggen is de kroon op een bijzondere dag. Een dag vol emotie. Die emotie perfect vastleggen is wat ons werk zo mooi maakt. Met pakkende beelden beleef je keer op keer weer het gevoel als op de dag zelf. Een prachtig aandenken.

Naast een korte film, die hieronder te zien zijn, leveren we ook altijd een lange film aan (15 tot 40 min, afhankelijk van gekozen pakket). Hierin worden eventuele speeches en geloftes verweven met de filmische beelden. Tevens wordt er een deel van de ceremonie in de film verwerkt. Met de lange film zorgen wij voor een gevoel waardoor het lijkt alsof je de dag opnieuw beleeft. I.v.m. privacy redenen staan de lange films niet online, maar kunnen we ze tijdens het kennismakingsgesprek laten zien.

Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar reizen het hele land door om filmische en professionele bruiloftsfilms te maken!

bekijk bruiloftsfilms

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Op 25 augustus 2022 filmden Marten en Martijn onze bruiloft. Wat een leuke gasten om erbij te hebben! De communicatie verliep soepel en duidelijk. Op onze trouwdag wisten ze zich goed ‘verborgen’ te houden maar hebben toch alles vastgelegd. Ook verzorgden ze de livestream naar China, dit deden ze vanaf de voorbereiding tot de stream zelf met heel veel aandacht.

We zijn ontzettend blij met onze trouwfilm(s) die onze dag voor eeuwig hebben vastgelegd. Deze heren hebben een persoonsgerichte aanpak en gaan niet voor kwantiteit, maar altijd voor kwaliteit. Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren!

Kim & Jonathan

We hebben met Martijn en Marten een erg fijne samenwerking gehad met betrekking tot onze bruiloftsvideo. Duidelijke, aangename en snelle communicatie, schappelijke prijs en ze hebben onze wensen + de trouwdag perfect in beeld weten te brengen!

Justin & Sabine

Wat zijn wij blij met deze beelden, buiten het feit dat het een fantastisch dag was kijken we graag de beelden terug, iedere keer zien we weer nieuwe dingen en door de montage een perfecte samenvatting hoe wij deze dag beleefd hebben.

Op de dag hebbe we werkelijk niet gemerkt dat de camera aanwezig was en hebben we Martijn niet gezien. Werkelijk een fantastische video met mega scherp beeld en geluid. 

Martijn meer dan dank en voor iedereen een aanrader!

Rob & Jolanda

Vraag hier een offerte aan voor jouw feest of evenement.

Vul alle gegevens in, dan mailen wij je een vrijblijvende offerte.