De mooiste dag in beeld brengen, uniek en bijzonder.

Een trouwdag vastleggen is de kroon op een bijzondere dag. Een dag vol emotie. Die emotie perfect vastleggen is wat ons werk zo mooi maakt. Met pakkende beelden beleef je keer op keer weer het gevoel als op de dag zelf. Een prachtig aandenken.

Naast een korte film, die hieronder te zien zijn, leveren we ook altijd een lange film aan (15 tot 40 min, afhankelijk van gekozen pakket). Hierin worden eventuele speeches en geloftes verweven met de filmische (drone)beelden. Tevens wordt er een deel van de ceremonie in de film verwerkt. Met de lange film zorgen wij voor een gevoel waardoor het lijkt alsof je de dag opnieuw beleeft. I.v.m. privacy redenen staan de lange films niet online, maar kunnen we ze tijdens het kennismakingsgesprek laten zien.

Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar reizen het hele land door om filmische en professionele trouwfilms te maken!

Benieuwd naar welke pakketten wij aanbieden? Bekijk dan onze brochure hieronder. Voor een prijslijst, neem dan eenvoudig contact met ons op via onderstaande knop.

bekijk trouwfilms

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Wij zijn heel blij dat AVplus onze korte en lange trouwfilm heeft gemaakt. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het aanleveren van de films stond het contact in het teken van professionaliteit en maatwerk. Martijn en Marten werken met een persoonsgerichte aanpak, waarbij nauwkeurigheid, proactief meedenken en soepele communicatie voorop staat.

Tijdens de trouwdag bleven de cameramannen volledig op de achtergrond, maar hebben ze toch alle bijzondere, emotionele en onverwachte gebeurtenissen vastgelegd.

Het eindresultaat is precies geworden zoals van tevoren afgestemd en gehoopt: een volledig beeld van de dag zoals wij ‘m hebben beleefd, haarscherp beeld, afwisselend camerawerk en oog voor detail.

Kortom: je trouwfilm(s) laten maken door Martijn en Marten is een absolute aanrader!

Denise & Milou

Op 25 augustus 2022 filmden Marten en Martijn onze bruiloft. Wat een leuke gasten om erbij te hebben! De communicatie verliep soepel en duidelijk. Op onze trouwdag wisten ze zich goed ‘verborgen’ te houden maar hebben toch alles vastgelegd. Ook verzorgden ze de livestream naar China, dit deden ze vanaf de voorbereiding tot de stream zelf met heel veel aandacht.

We zijn ontzettend blij met onze trouwfilm(s) die onze dag voor eeuwig hebben vastgelegd. Deze heren hebben een persoonsgerichte aanpak en gaan niet voor kwantiteit, maar altijd voor kwaliteit. Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren!

Kim & Jonathan

Wat zijn wij blij met deze beelden, buiten het feit dat het een fantastisch dag was kijken we graag de beelden terug, iedere keer zien we weer nieuwe dingen en door de montage een perfecte samenvatting hoe wij deze dag beleefd hebben.

Op de dag hebben we werkelijk niet gemerkt dat de camera aanwezig was en hebben we Martijn niet gezien. Werkelijk een fantastische video met mega scherp beeld en geluid. 

Martijn meer dan dank en voor iedereen een aanrader!

Rob & Jolanda

In 2019 zijn wij getrouwd en Martijn is de hele dag aanwezig geweest! Wat een top film hebben wij gekregen zo mooi vastgelegd. En je merkte niet dat hij d’r was! Zo soepel ging alles.

Echt een topper!

Robin & Daniëlle

We hebben met Martijn en Marten een erg fijne samenwerking gehad met betrekking tot onze bruiloftsvideo. Duidelijke, aangename en snelle communicatie, schappelijke prijs en ze hebben onze wensen + de trouwdag perfect in beeld weten te brengen!

Justin & Sabine

Vraag hier een offerte aan voor jouw feest of evenement.

Vul alle gegevens in, dan mailen wij je een vrijblijvende offerte.